Miten aloitan perinteisen sukututkimuksen -iltapäivässämme ilahduttavan paljon väkeä

Uusille harrastajille tarkoitettu Miten aloitan perinteisen sukututkimuksen -tapahtumamme kokosi toimitilaamme tänään kauniina aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä mukavasti väkeä tutustumaan aiheeseen sukututkimuksen opettaja Maaret Räsäsen johdolla. Vieraskirjaan kirjoitti nimensä 28 henkilöä. Yhdistyksemme sai myös useita uusia jäseniä.

Sukuset 1/2018 nyt luettavissa näköispainoksena jäsensivuillamme

Täysin uudistunut Sukuset-jäsenlehtemme 1/2018 on nyt luettavissa näköispainoksena verkkosivujemme jäsensivuilla. Lehti on viime vuoden numeroita puolet paksumpi ja kokonaan värillinen. Mitä mieltä olet uudesta lehdestä? Kommentoi ihmeessä! Jos sinulla on jutunjuurta seuraavaan lehteen, niin ota yhteyttä Esa Yrjölään, esa.yrjola@kolumbus.fi.

 

Pidemmälle ehtineiden DNA-piirissä kuultiin GedMatchista ja Family Finder- testin hyödyntämisestä

Pidemmälle ehtineiden DNA-piirissä vetäjät Erkki Kiuru ja Antero Pärssinen istuivat tällä kertaa yleisön joukossa, kun Paavo Kuisma esitteli GedMatchia ja Pekka Kolehmainen Family Finder -testiä lähisukulaisten etsimisen apuvälineenä. Vieraskirjaan kirjoitti nimensä 41 henkilöä.

Leo Laakosta yhdistyksemme uusi kirjastonhoitaja

Yhdistyksemme kirjastonhoitaja, kunniajäsenemme Juha Pehkonen halusi luopua tehtävästään, jota hän on hoitanut vuodesta 2015. Suuret kiitokset Juhalle näistä vuosista!

Uusi kirjastonhoitaja on varapuheenjohtajamme Leo Laakko (kuvassa). Häneen voi olla yhteydessä yhdistyksemme kirjastoa koskevissa asioissa puh. 044 323 7475 tai sähköpostilla .