Tervetuloa kirjastoomme la 4.7.2020!

Kirjastomme osoitteessa Väinämöisentie 2 A, Lahti, on avoinna seuraavan kerran lauantaina 4.7.2020 klo 12 – 15, jolloin jäsenemme voivat lainata tai palauttaa kirjoja sekä ostaa kaksoiskappaleita ja saada ilmaiskirjoja. Tutustu tästä kirjastoomme tarkemmin: https://lahdenseudunsukututkijat.com/wordpress/kirjastomme/

Kirjoja voi varata jo etukäteen kirjastonhoitaja Leo Laakolta .

 

 

Kesäkuun DNA-iltamme on peruttu, kirjastomme auki seuraavan kerran la 30.05.2020

Kesäisin DNA-iltamme on järjestetty vapaamuotoisen keskustelun ja neuvonnan merkeissä ilman erityisaihetta. Koska erityisesti neuvonnassa opastaja ja opastettava joutuvat olemaan lähikontaktissa tietokoneen äärellä, suositeltuja turvavälejä ei pystytä noudattamaan. Kesäkuun DNA-ilta tiistaina 02.06.2020 joudutaan näin ollen peruuttamaan.

Heinä- ja elokuun DNA-iltojen osalta epidemiatilannetta seurataan ja päätökset tehdään myöhemmin. DNA-testaukseen liittyviä kysymyksiä yhdistyksemme jäsenet voivat lähettää sähköpostilla DNA-iltojen vetäjälle Erkki Kiurulle, erkki.kiuru(at)phnet.fi.

Kirjastomme osoitteessa Väinämöisentie 2 A, Lahti, on avoinna seuraavan kerran lauantaina 30.05.2020 klo 12 – 15, jolloin kirjoja voi lainata tai palauttaa. Laina-asioissa voi olla etukäteen yhteydessä kirjastonhoitaja Leo Laakkoon, leo.laakko(at)gmail.com.

Jäsensivuillamme taas uutta materiaalia

Jäsensivuillamme on taas uutta materiaalia.

Pauli Helén on tehnyt jälleen suurenmoista työtä ja laatinut Lammin historia III:n henkilöhakemiston, johon voi jäsensivuilla tutustua.

Yhdistyksemme toimitiloissa on jäsenillemme tarjolla ilmaisia kirjoja (max 5 opusta/jäsen) ja luettelo näistä kirjoista on nähtävillä jäsensivuillamme.

Kaikki ilmestyneet Sukuset-lehdet sekä vuosikokouksen 2020 aineisto nyt jäsensivuillamme

Sukuset-jäsenlehtemme kaikki ilmestyneet 101 numeroa ovat nyt näköispainoksina jäsensivuillamme. Suuri kiitos tästä kuuluu kunniajäsenellemme Erkki Grenmanille, jolta saimme pdf-tiedostoina hänen vuosina 2005 – 2017 taittamansa lehdet. Vuosien 1983 – 2004 numeroiden skannaamisessa ovat ahkeroineet hallituksemme jäsenet Maaret Räsänen, Esa Yrjölä ja Leo Laakko.

Vuodesta 1983 ilmestyneen Sukuset-lehden juttumäärä on vuosien varrella karttunut melkoisen suureksi. Lehtien sisällysluetteloihin valikossa Sukuset-jäsenlehti voivat tutustua myös ei-jäsenet.

Vuosikokouksen 2020 aineisto on lisätty myös tänään jäsensivuillemme.