Lahden seudun sukututkijoiden hallitus 2017

 

Kuva

Kuvassa Lahden seudun sukututkijat ry:n hallitus ja rahastonhoitaja-jäsensihteeri sekä syyskokouksessa valittu hallituksen uusi jäsen vuodelle 2017.

Istumassa rahastonhoitaja-jäsensihteeri Heidi Hopp Lahdesta, sihteeri Riitta Kokko-Parikka Kärkölästä, puheenjohtaja (vuoden 2017 alusta jäsenlehti Sukusten päätoimittaja) Katri Karkinen Lahdesta ja varapuheenjohtaja (vuoden 2017 alusta puheenjohtaja) Esa Yrjölä Lahdesta.

Seisomassa hallituksen jäsen vuoden 2017 alusta Pekka T. Rajala Lahdesta sekä hallituksen jäsenet Harri Saarinen Orimattilasta, Katriina Tuloisela Hämeenkoskelta, Ulla Silventoinen (joka toimii myös jäsenlehti Sukusten päätoimittajana vuoden 2016 loppuun ennen jäämistään äitiyslomalle) Lahdesta ja Marja-Liisa Rytilahti Lahdesta.

Julkaisija: Matti Jaakkola – 01.12.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.