Kuukausitapaaminen 16.1.2017

Vuoden ensimmäisessä kuukausitapaamisessamme tänään Katri Karkisen meijerskaluentoa seurasi yli kolmekymmentä kuulijaa. Hallituksen viime torstaina keskuudestaan valitsema varapuheenjohtaja Pekka T. Rajala esittäytyi myös jäsenistölle. Yhdistyksen puheenjohtaja vuoden 2017 alusta on syyskokouksessa tehtävään valittu Esa Yrjölä ja sihteerinä jatkaa Riitta Kokko-Parikka.

Kuva

Puheenjohtaja kertoi yleisölle suunnitelmista siirtää v. 2014 julkaistun sukututkijaluettelomme tiedot myös yhdistyksen kotisivulle, mitä on paljon toivottu. Suostumuksensa siihen antoi heti 10 paikalla ollutta sukututkijaa. Muihin tietonsa luettelossa aikanaan ilmoittaneisiin sihteeri on asian tiimoilta yhteydessä lähiaikoina.

Ilmoitathan mahdollisimman pian sähköpostiosoitteesi sihteerille , jos et ole sitä jo tehnyt. Näin varmistat, että saat sähköpostiisi ajantasaista tietoa tapahtumistamme ja toiminnastamme. Myös jäsenmaksulaskutus tullaan jatkossa siirtämään sähköiseen muotoon.

Hallitukselle on esitetty toiveita kimppakyytien järjestämisestä kuukausitapaamisiin. Kyytiä tarvitsevat ja sitä tarjoavat, ottakaa yhteyttä joko puheenjohtajaan tai sihteeriin .

Kesäretkemme suuntautuu tänä vuonna Verlan ruukkikylään ja Arboretum Mustilaan Kouvolassa. Laittakaapa kalenteriinne jo retken päivämäärä la 10.06. Lisätietoja ilmoitamme myöhemmin.

Seuraava tapahtumamme on jo ylihuomenna ke 18.01. klo 17.30 alkaen, jolloin pääsee tutustumaan maksuttomaan SukuSampo2-sukututkimusohjelmaan sen tekijän Matti Jaakkolan johdolla. Ilmoittautua voi osoitteeseen , mutta paikan päälle toimitiloihimme osoitteeseen Väinämöisentie 2 A voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Julkaisija: Riitta Kokko-Parikka – 17.01.2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.