Jäsentunnukset ja jäsentemme yhteystietojen päivittäminen

Hei jäsenemme! Kiitos niille, jotka ovat jo tallentaneet sukututkijatietonsa uuteen sähköiseen sukututkijaluetteloomme. Olisi hienoa, jos saisimme siihen vielä lisää tutkijatietoja. Tietonsa voi nyt helposti jokainen tallentaa luetteloon itse ja tallennettuja tietoja voi tutkimusten edistyessä muuttaa ja lisätä. Tallennus tapahtuu suojatuilla jäsensivuilla käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Jäsensivujen linkki löytyy kotisivulta vasemmalta YHDISTYS-sanan alapuolelta. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta ja salasanaa, niin ota yhteyttä Riitta-sihteeriin , joka pyydettäessä lähettää tunnukset matkapuhelimeesi tekstiviestillä. Aikaa myöten jäsensivuille tulee myös muuta vain jäsenille tarkoitettua aineistoa ja uutisia.

Riitta informoi asiasta tekstiviestitse fonecta finderin hakupalveluja käyttäen myös niitä yhdistyksen jäseniä, joista ei ole välttämättä ole jäsenrekisterissä muuta tietoa kuin postiosoite. Samalla pyritään täydentämään jäsenrekisteriä niin, että sinne saadaan mahdollisimman kattavasti esim. jäsenistön sähköpostiosoitteet. Matkapuhelinnumerotkin ovat hyödylliset, jotta jäsentunnusten vaihdon jossain vaiheessa tapahtuessa uudet tunnukset saadaan jäsenille kätevästi.

Sähköpostiosoitteiden ollessa mahdollisimman kattavasti tiedossa jäsenet tavoitetaan jatkossa helposti, nopeasti ja edullisesti ja voidaan aloittaa esim. jäsentiedotteiden lähettäminen. Kaikkia jäseniä emme millään tavoita puhelimitse tai sähköpostilla, joten ilmoitathan Riitalle yhteystietosi, jos sinuun ei ole otettu tai lähiaikoina oteta yhdistyksestä yhteyttä.

Julkaisija: Riitta Kokko-Parikka – 08.05.2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *