Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Venäjälle menneet suomalaiset kiinnostivat syksyn ensimmäisessä kuukausitapaamisessa

Syksyn ensimmäisessä kuukausitapaamisessamme luennoitsija FT, toimittaja Aimo Ruusunen veti tupamme täyteen yleisöä ja kertoi lukuisien esimerkkien avulla, miten ja mistä voi hankkia tietoa Venäjälle menneistä suomalaisista. Noin viisikymmenpäinen yleisö janosi tietoa itänaapuriin siirtyneiden sukulaistensa kohtaloista ja iltaa vietettiin yhdessä tavallistakin pitempään. Osanottajat saavat illan luentomateriaalin vielä sähköpostiinsa.

Suunnittelemme arkistomatkan järjestämistä Viipuriin ja läsnäolijoilta tiedusteltiin alustavasti halukkuutta osallistua tällaiselle retkelle. Kiinnostuneita ilmoittautuikin yhdeksän. Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

Aimo Ruususen luentomateriaaliin voi tutustua myös tästä: Tietoa Neuvostoliittoon menneistä miten ja kenen puoleen kääntyä?

Sama linkki on myös lisätty ylävalikon kohtaan Linkkejä/Tietolähteitä.

Etelä-Suomen Sanomat julkaisi su 24.09.2017 artikkelin aiheesta: