Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Etelä-Suomen Sanomissa juttu DNA-tutkimuksiin liittyvästä huijausepäilystä

Viime päivinä eri tiedotusvälineet ovat kirjoittaneet DNA-tutkimuksiin liittyvästä huijausepäilystä. Kyseessä on välittäjätoimintaan liittyvä rikosepäily, jossa epäilty henkilö on välittänyt testejä ja tuloksiin liittyviä konsultointipalveluita, ja kerättyään asiakkailta rahaa ei ole toimittanut testejä eteenpäin testattavaksi eikä ole luovuttanut asiakastietoja testatuille. Samoin lupaukset konsultointipalveluista eivät ole toteutuneet. Epäiltyjä tapauksia on useita kymmeniä, asiaa tutkii Espoon poliisi johon tutkinta on keskitetty. Paikallinen lehtemme Etelä-Suomen Sanomat tarttui myös aiheeseen ja 4.11. lehdessä on asiaan liittyvä juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.