Käytännön muutoksia toimitiloissamme

Toimitiloissamme järjestettävien tilaisuuksien kahvitus tapahtuu jatkossa keittiö- ja wc-tilojen puoleisessa päässä rakennusta ja kulku toimitilaamme on nyt siis molemmista oviaukoista. Väenpaljous tähän asti käytössä olleen oviaukon tienoilla vähenee ja keittiöstä on nyt lyhyt matka käynnissä olevaa esitystä häiritsemättä tulla tuomaan täydennystä kahvipöytään.

Sen oviaukon, josta on totuttu tulemaan sisään, vieressä olevalla pöydällä on vieraskirja, johon kävijät tutuksi tulleeseen tapaan kirjoittavat nimensä. Tilaisuuksiin osallistuvat käyttävät tunnistamiseen nimikylttejä. Monet näyttävät säilyttävän niitä tilaisuuksien välillä kotonaan. Toimitilassamme ne voi jättää vieraskirjapöydällä olevaan laatikkoon, josta me tilaisuuksiemme järjestäjät laitamme ne taustalla olevalle sermiseinälle kyltin takana olevalla hakaneulalla suunnilleen aakkosjärjestyksessä. Tällöin jokainen löytää oman kylttinsä helposti seuraavalla kerralla tilaisuuteemme tullessa eikä etsiskelyyn mene aikaa. Vieraskirjapöydältä löytyvät myös blankot kyltit, joihin jokainen uusi tulija kirjoittaa nimensä tarkoitukseen varatulla tussilla ja kiinnittää kyltin sitten vaatteisiinsa joko kyltin takana olevalla klipsillä tai hakaneulalla. Kun jokaisen rintapielessä lukee nimi, toistemme tunnistaminen helpottuu.

Oheiset kuvat selventävät, miltä toimitilassamme nyt näyttää. Tervetuloa yhdistyksemme kotipesään seuraavan kerran huomenna maanantaina 15.01., jolloin Riku Karhunen kertoo kuukausitapaamisessamme Petsamon vaikuttajasta Kaarle ”Kalle” Karhusesta! Esitys alkaa yhdistyksen tiedotteiden jälkeen klo 17.30, mutta ovet avataan jo klo 16.30.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *