Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Helmikuun kuukausitapaamisemme aiheena historianharrastusta tukeva metallinetsintä

Huomenna maanantaina 19.02. klo 17.30 alkaen meillä on kaikille avoimessa kuukausitapaamisessamme toimitiloissamme aiemmasta poikkeava mielenkiintoinen ja jännittäväkin aihe, kun Kärkölän metallinetsijät –ryhmä tulee kertomaan toiminnastaan.

Tänään Kärkölän historian harrastajia oli Päivi Valtosen ja Riitta Kokko-Parikan kutsumina taas koolla Kärkölän kunnantalolla. Kuvassa pohditaan Kärkölän kartan avulla metallinetsijöille otollisia tutkimuskohteita. Suunnitelmissa on myös kartoittaa mahdollisimman paljon talojen sijainteja ennen uusjakoa sekä vanhojen torppien paikkoja. Näissä puuhissa on paikallinen yhteistyö poikaa.

DNA-harrastajat tutkailivat myös tiiviisti yhdessä tutkimustuloksiaan.

Kuvassa Kärkölän kartan äärellä Inkeri Multanen-Huuppola, Päivi Valtonen, Timo Ruohonen, Kärkölän Metallinetsijöiden Mika Flekander, Eero Kekomäki, Teija Korvenranta, Merja Nummela ja Sirkka Viljanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.