Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Hämeenlinnan tutkijaretkelle lähtijöille muistutus!

Kansallisarkisto Hämeenlinnaan torstaina 22.02.2018 lähtijät!
Muistattehan tehdä aineiston etukäteistilaukset viimeistään tänään maanantaina 19.02.2018 Astia-verkkopalvelun kautta https://www.arkisto.fi/fi/aineistot/verkkopalvelut-ja-tietokannat Astia löytyy linkin takaa heti ensimmäisenä. Sen kautta voi laittaa vireille myös käyttölupahakemukset. Matkalla mukana oleva sukututkimuksen opettaja Erkki Kiuru lähettää osastujille vielä sähköpostia asiasta sekä auttaa myös paikan päällä.
 
Tutkijamatkallemme on lähdössä ilahduttavan paljon väkeä, 32 henkilöä bussilla ja 6 henkilöä omin voimin. Arkistossa tehdään ison osallistujamäärämme vuoksi väliaikaisia tilaratkaisuja, mutta kaikki saadaan sopimaan ja päivästä tulee varmasti mukava ja tuloksellinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.