Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Pukkilan sukututkimusviikon avajaispäivänä kuhinaa ja puheensorinaa

Pukkilan sukututkimusviikkomme avajaisissa oli paljon innostunutta yleisöä heti ovien avautuessa klo 14 ja koko päivän kirjastossa oli melkoinen kuhina ja puheensorina. Klo 17 aloitettiin ryhmäkeskustelu Maaret Räsäsen ja Riitta Kokko-Parikan johdolla. Aika vierähti niin nopeasti ja mukavasti sukututkimuksesta ja Pukkilan historiasta pakistessa, että seuraavan kerran kun huomattiin katsoa kelloa, olikin jo melkein kirjaston sulkemisaika klo 19! ? Pukkilan kirjastossa olemme paikalla seuraavan kerran lauantaina, nähdään silloin!

Maaret Räsänen ja Riitta Kokko-Parikka vetämässä yleisökeskustelua Pukkilan kirjastossa
Pukkilan tiistaisen sukututkimustapahtumamme yleisöä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.