Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Jäsentiedote 2/2018 on lähetetty jäsenmaksunsa maksaneille

Jäsentiedotteemme 2/2018 on lähetetty eilen keskiviikkona 07.03. sähköpostilla Riitta Kokko-Parikan sähköpostiosoitteesta vuoden 2018 jäsenmaksunsa maksaneille jäsenillemme. Lisäksi liitteenä on tapahtumakalenteri, jossa ovat mukana kaikki tulevat tähän mennessä varmistuneet tapahtumamme aina vuoteen 2019 asti. Jäsentiedotteessa on mainittu uusi verkkosivujemme www.lahdenseudunsukututkijat.com jäsensivujen salasana, joka vaihtuu aamulla 15.03. Laitathan salasanan hyvään talteen, jotta löydät sen tarvittaessa tallentaessasi tai muuttaessasi sukututkijaluettelotietojasi, halutessasi lukea Sukuset-jäsenlehteä näköispainoksena tai lukea vain jäsenille tarkoitettuja artikkeleita tai uutisia.

Niille, joilta vuoden 2018 jäsenmaksu on vielä maksamatta, jäsentiedote tullaan lähettämään lähiaikoina, mutta ilman uutta salasanaa. Se ilmoitetaan maksamattomille vasta sitten, kun suoritus on tullut pankkitilillemme. Rahastonhoitajamme Heidi tarkastaa tilitilanteen noin kerran viikossa ja ilmoittaa suorituksista sitten Riitalle, joten salasanaa voi joutua hieman odottamaan. Tässä vielä ohje jäsenmaksun maksamisesta: 30 € maksetaan Lahden seudun sukututkijat ry:n pankkitilille OKOYFIHH FI33 5612 1120 4129 59 viitteellä 5500. Maksamattomille jäsenille tulee postissa vielä näillä näppäimillä ilmestyvä täysin uudistunut Sukuset-jäsenlehtemme 1/2018, mutta seuraavaa numeroa ei enää lähetetä, jos maksua ei kuulu.

Jäsenmaksulaskut lähetettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa jäsenistöllemme sähköpostilla ja lasku on jäänyt siksi monilta huomaamatta. Niitä jäseniä, joilla ei ole lainkaan sähköpostia, meillä on noin 360:sta jäsenestä vain kymmenkunta, joten siirtyminen sähköpostilaskutukseen oli yhdistyksellemme taloudellinen ratkaisu.

Jäsentiedote 2/2018 ja Sukuset 1/2018 tulevat näkyviin verkkosivujemme jäsensivuille vasta sitten, kun salasana on vaihdettu 15.03.2018.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.