Avoimien ovien päivässämme esittäytymistä ja tutustumista

Uusille ja tuleville jäsenillemme tarkoitettu avoimien ovien päivämme toi toimitiloihimme vajaa parikymmentä henkilöä. Esittäytyminen ja tutustuminen oli pienellä joukolla helppoa ja ilmapiiri rento. Tilaisuuteen olivat saaneet vielä erillisen kutsun kaikki tänä vuonna yhdistykseemme liittyneet 44 henkilöä ja ilahduttavan monet heistä olivatkin paikalla. Uusia jäseniä saimme kaksi, lämpimästi tervetuloa mukaan joukkoon! Jäsenmäärämme on nyt 370.

Puheenjohtaja Esa esitteli toimintaamme verkkosivujemme avulla. Esimerkkinä mainittakoon näppärä tapahtumakalenteri, josta kannattaa selailla, mitä toimintaa meillä jatkossa on tulossa. Kaikkea kun ei ole muualla vielä julkistettukaan! Sukututkijaluetteloon taas voivat niin sukututkimusta vasta aloittelevat kuin vanhat konkarit tallentaa omia sukututkimustietojaan ja muuttaa niitä tutkimusten edetessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *