The Sound of Music

Meitä oli Lauantaina joulukuun ensimmäisenä 30-hengen ryhmä Lahden seudun sukututkijoita ystävineen täpötäydessä Lahden kaupunginteatterissa seuraamassa Trappin perheen vaiheita. The Sound of Music perustuu Maria von Trappin omaelämäkertaan.  Maria syntyi 1905 Itävallassa ja jäi orvoksi seitsenvuotiaana. Täyttäessään 18-vuotta meni Maria Salzburgin luostariin noviisiksi ja sieltä siirrettiin kotiopettajaksi Trappin perheeseen, Maria avioitui Georg von Trappin kanssa. Natsien valtaannousun myötä 1930-luvulla Saksassa ja Itävallan liittämisen vuoksi osaksi natsi-Saksaa perhe muutti ensin Italiaan ja sieltä Yhdysvaltoihin missä Maria kuoli vuonna 1987. Hieno musikaali klassikko, ja upea lavastus!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *