Lippuja varattavissa Ainopuiston teatterin kesäteatteriesityksiin

Lahden seudun sukututkijat ry on varannut lippuja seuraaviin Lahden historiaa valottaviin Ainopuiston teatterin vuoden 2019 kesäteatteriesityksiin:

Äitee ja kilpasiskot su 30.06.2019 klo 13 Lahden urheilukeskuksessa Karpalon kentällä. Näytelmä kertoo 1950-luvun suomalaisen naisurheilun ohdakkeisista alkuajoista. Kuinka Äiteestä tuli Äitee. Näytelmässä eletään kesää 1957. Olympiakultamitalisti Siiri Rantanen silittää ensin miehensä Kallen paidan, parsii poikansa housunpersustan ja ryhtyy sitten valmistautumaan Lahden MM-kotikisoihin.

Vanhan puukirkon tarina su 21.07.2019 klo 13 Lahden Kirkkopuistossa, Ristinkirkon kainalossa. Näytelmä kertoo siitä, kun lahtelaiset päättivät rakentaa oman kirkon. Hollolan emäseurakunta ei halunnut osallistua Lahden kirkon rakentamiskustannuksiin ja puukirkko nousi Kolkanmäelle vuonna 1890 lahtelaisten talkoovoimin.

Herra Helismaan lempilaulu su 04.08.2019 klo 13 Anttilanmäellä. Näytelmä kertoo sanoittajamestari Reino Helismaan nuoruuden Lahden-vuosista.

Lipun hinta 20 €, tästä voit ilmoittautua ja hankkia lipun esityksiin kauttamme:

https://lahdenseudunsukututkijat.com/…/ilmoittautuminen-la…/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *