Aloitamme Geni-työpajat aloittelijoille ja pidemmälle edenneille

Aloitamme jäsenistömme toiveesta maaliskuussa 2020 Geni-työpajat aloittelijoille ja pidemmälle edenneille. Työpajojen vetäjänä toimii Mia Järvinen. Aloittelijat tulevat kevätkaudella kokoontumaan ke 11.03. sekä ke 13.5. ja pidemmälle edenneet ke 25.3. ja ke 27.5. Työskentely tapahtuu pienryhmissä omilla läppäreillä tai tableteilla ja ennakkoilmoittautuminen on välttämätön. Ilmoittautumisen yhteydessä voi tuoda esiin omia erityiskysymyksiä. Saatamme joutua rajoittamaan osallistujamääriä, jolloin etusijalla ovat jäsenemme. Tästä voit ilmoittautua Geni-työpajoihin: https://lahdenseudunsukututkijat.com/wordpress/ilmoittautuminen-lahden-seudun-sukututkijoiden-tilaisuuteen/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *