Nettisivuillamme uutta ilmettä ja aineistoa

Kun tapahtumia emme voi nyt kokoontumisrajoitusten vuoksi järjestää, olemme puuhastelleet verkkosivujemme parissa. Tekninen ylläpitäjä Matti Jaakkola on uudistanut ulkoasua sekä valikoita ja puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka sisältöä. Hallituksen jäsen Tarja Piitulainen on löytänyt linkkisivuille uusia kiinnostavia tutkimuksia edistäviä linkkejä.

Jäsensivuilla on erityisen paljon uutta aineistoa. Sukuset-jäsenlehtemme pitkäaikaiselta taittajalta, kunniajäseneltämme Erkki Grenmanilta on saatu 2000-luvun lehtien pdf-tiedostoja ja hallituksen jäsenet Maaret Räsänen, Esa Yrjölä ja Leo Laakko ovat skannanneet lehden vanhempia numeroita. Jäsensivuilla onkin nyt näköispainoksina luettavissa vuodesta 1983 alkaen ilmestyneistä Sukusista jo kaksi kolmaosaa. Uusia jäsenartikkeleitakin on runsaasti.

Kuvissa Maaret, Leo ja Esa Sukusten skannauspuuhissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *