Teemapäivässämme 28 kuulijaa

28 henkilöä oli tänään teemapäivässämme kuuntelemassa kahta ansiokasta luennoitsijaa. Kari-Matti Piilahti kertoi rälssimaan hallinnasta, läänityksistä sekä lahjoitusmaista ja Juho Mattila maanomistusasiakirjojen käytöstä sukututkimuksessa.

EDIT 19.10.2020: Kari-Matti Piilahden luentoaineisto on nyt lisätty jäsensivuillemme.

Päivän aiheet herättelivät meitä sopivasti jo tulevaan suurhankkeeseemme, Päijät-Hämeen pitäjien talojen isäntäluetteloiden laatimiseen. Hankkeen varsinainen koulutuspäivä on la 05.12.2020 ja siihen voit ilmoittautua tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/…/ilmoittautuminen-la…/

Toimitiloissamme tapahtuu taas maanantaina 19.10.2020 klo 17.30 alkaen, jolloin Lahden Postimerkkikerho tulee vieraaksemme kertomaan toiminnastaan, postimerkkeilystä ja Lahden postialueen historiasta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *