Vuosikokouksessa sääntömääräisten asioiden lisäksi huomionosoituksia

Lahden seudun sukututkijat ry:n vuosikokouksessa 15.3.2021 oli yhdistyksen toimitiloissa fyysisesti paikalla viisi henkilöä ja myös etäyhteydellä osallistuttiin. Vuoden 2020 toimintakertomus ja tilit hyväksyttiin, toiminnantarkastajan lausunto esitettiin sekä myönnettiin tili- sekä vastuuvapaus vastuuvelvollisille.

Kokouksen kohokohta olivat huomionosoitukset, joiden saajat olivat Matti Jaakkola, Heidi Hopp ja Antero Pärssinen.

Uusiksi kunniajäseniksi nimitettiin verkkosivujemme tekninen ylläpitäjä Matti Jaakkola ja rahastonhoitajamme Heidi Hopp. He molemmat toimivat päivittäin yhdistyksemme hallinnossa.

Eläkkeellä oleva tietotekniikan opettaja Matti Jaakkola on ollut yhdistyksen tapahtumissa mukana jo 1980-luvulla esittelemässä tietotekniikan hyödyntämistä sukututkimuksessa ja on ollut verkkosivujemme tekninen ylläpitäjä vuodesta 2016 alkaen. Hän uudisti sivuston kokonaan vuonna 2017 WordPress-pohjaisena ja on siitä lähtien jatkuvasti edelleen kehittänyt verkkosivuja tehden niihin lukemattomia käyttäjiä hyödyttäviä ja sisällöntuottajia helpottavia ratkaisuja.

Matti Jaakkola

Kirjanpitäjä Heidi Hopp on toiminut yhdistyksen rahastonhoitajana vuodesta 2012. Hän on Lahden seudun sukututkijat ry:n pitkäaikaisin rahastonhoitaja ja hoitaa talousasioita erittäin asiantuntevasti ja huolellisesti. Heidi ei päässyt vuosikokoukseen paikalle.

Eversti evp Antero Pärssiselle lahjoitettiin Lahden seudun sukututkijat ry:n pöytästandaari ja kunniakirja kiitokseksi ja tunnustukseksi siitä, että hän on DNA-iltojemme ideoija. Geneettistä sukututkimusta harrastavien jäsentemme kokoontumiset alkoivat hänen aloitteestaan ja vetäminään viisi vuotta sitten. DNA-iltoja on sittemmin alettu järjestää muissakin sukututkimusyhdistyksissä.

Antero Pärssinen

Vuosikokouksen jälkeen pidetyssä jäsentapaamisessa, johon osallistui niin paikallaolijoita kuin etäyhteydellä mukana olevia, puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka ja muut hallituksen jäsenet kertoivat yhdistyksen kuulumisista ja valottivat tulevaa ja keskustelivat muiden osallistujien kanssa.

Riitta Kokko-Parikka

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *