Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Jäsensivujen salasana on vaihdettu

Jäsensivujen salasana on nyt vaihdettu 21.3.2021 kello 5:45. Uusi salasana näkyy jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille 20.3. lähetetystä sähköpostiviestistä.

Uuden salasanan antaminen

Kun yrität seuraavan kerran kirjautua jäsensivustoon, niin sinun pitää antaa uusi salasana. Salasanan voi aina kirjoittaa käsin, mutta salasanaan sisältyy tietosuojatarkoituksissa aina hankalia erikoismerkkejä ja lisäksi siinä voi olla sekaisin isoja ja pieniä kirjaimia, jotka pitää kirjoittaa täsmälleen oikean kokoisina.

Siksi uuden salasanan käyttöönotto tapahtuu helpoimmin siten, että kopioi salasanan leikepöydälle sähköpostista ja liittää sen sitten Salasana-ikkunaan. Jos osaat ennestään leikepöydän kautta kopioinnin, niin käytä mieluummin sitä.

  • Salasanan kopiointi sähköpostiviestistä leikepöydälle: maalaa hiirellä viestistä salasana vetämällä hiirellä painike alhaalla salasanan yli ja sitten paina Ctrl + C (paina Ctrl-näppäin alhaalla C-näppäintä).

  • Salasanan liittäminen leikepöydältä viereiseen Salasana-ruutuun: paina Ctrl + V (paina Ctrl-näppäin alhaalla V-näppäintä).

  • Laita rasti kohtaan Muista minut.

Uuden salasanan tallentuminen

Uusi salasana tallettuu automaattisesti verkkoselainohjelmasi muistiin (Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, yms.), joten seuraavilla kerroilla mennessäsi jäsensivustolle verkkoselainohjelma tarjoaa automaattisesti talletettua salasanaa.

Jos uuden salasanan kanssa on ongelmia, voit antaa palautetta tähän artikkeliin alaosassa olevalla vastaa-lomakkeella.

Hyvää uutta jäsenvuotta!

Matti Jaakkola,
sivuston tekninen ylläpitäjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.