10 sukututkimusyhdistyksen edustajat tapasivat etäyhteydellä

Keskiviikkona 24.03.2021 kokoontui 10 eri sukututkimusyhdistyksen edustajia Lahden seudun sukututkijoiden Riitta Kokko-Parikan ja Vantaan Seudun Sukututkijoiden Ari Vesalaisen kokoonkutsumina keskustelemaan yhdistysten yhteistoiminnasta.

Mukana oli edustajia edellämainittujen yhdistysten lisäksi Hämeenlinnan sukututkimusseurasta, Keski-Suomen Sukututkijoista, Pohjois-Kymen sukututkijoista, Salon Seudun Sukututkijoista, Savonlinnan seudun sukututkimusyhdistyksestä, Suur-Savon Sukututkimusyhdistyksestä, Tampereen seudun sukututkimusseurasta ja Turun Seudun Sukututkijoista. Tilaisuuteen osallistui myös Suomen Sukututkimusseuran Suuren neuvottelukunnan puheenjohtaja. Keravan Seudun Sukututkijoiden, Vammalan seudun Sukututkijoiden ja Varkauden seudun sukututkijoiden puheenjohtajat olivat tällä kertaa estyneitä osallistumaan, koska heillä oli samaan aikaan vuosikokoukset ja opetusilta.

Olipa mukavaa päästä virtuaalisesti tapaamaan kollegoja, kun mitään isoja alan tapahtumia ei ole voitu vuoteen fyysisesti järjestää. Osanottajat saavat ennen pitkää illasta laaditun muistion ja keskustelua yhteistyöstä jatketaan verkossa tiistaina 27.4. klo 18 alkaen. Mukaan ovat tervetulleita myös ne yhdistykset, jotka eivät tällä kertaa olleet mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *