Esitelmäillan aiheena ihmisen parhaiden ystävien historia

Tänään meille historian ystäville oli tarjolla hieman toisenlainen näkökulma menneisyyteen, kun Petri Pietiläinen kertoi hykerryttävästi koirien ja kissojen historiasta. Tietokirjailija on käynyt läpi valtavan lähdeaineiston valmistellessaan teokset näiden ihmisten parhaiden ystävien maailmanhistoriasta ja kuulijoita suorastaan syyhytti päästä opuksiin pikimmiten käsiksi lukemaan lisää. Verratonta tarinankertojaa pyysimme tulemaan vielä uudelleenkin vieraaksemme kertomaan niin murhan historiaa käsittelevästä toissavuoden kirjastaan kuin nyt työn alla olevasta Naisten maailmanhistoriasta. 

Kuvassa illan tapahtuman osanottajia, kätensä nostaneilla on itsellään koiria ja kissoja. Kolmen kissan emäntä Maaret toimi kuvaajana. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *