Vanhat käsialat tutuiksi kursseilla

Sukututkimusopettaja Erkki Kiurun vetämällä vanhat käsialat ja asiakirjat -kurssilla (26 oppituntia sekä syyskaudella 2021 että kevätkaudella 2022) Wellamo-opistossa on vielä tilaa, ilmoittauduhan mukaan! Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä: Vanhat käsialat ja asiakirjat 86,00 € | Wellamo-opisto (opistopalvelut.fi)

Koska yhdistyksellämme on jäseniä Tammisaaresta Inariin, haluamme tarjota mahdollisuuden kurkistaa vanhojen käsialojen saloihin niillekin, jotka eivät pääse osallistumaan Erkin kursseille fyysisesti meillä Lahessa. Turun Seudun Sukututkijat ry järjestää yhteistyössä muutamien paikallisten sukututkimusyhdistysten kanssa, mm. meidän kanssamme, keskiviikkoisin 8.9., 13.10. ja 10.11. klo 18 – 19.30 kolme vanhat käsialat asiakirjoissa -verkkoluentoa. Esitelmöitsijänä toimii FT Veli-Pekka Toropainen. Linkit näihin esityksiin ovat nähtävillä jäsensivuillamme. Huomioithan, että mukaan mahtuu vain rajallinen määrä seuraajia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *