Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Kieltolakiesitelmä saatiin kuin saatiinkin nähdä ja kuulla

Museo-opas Petri Lehtonen Tehdas- ja Alkoholimuseo Rajamäen Ryypistä oli tänään toimitiloissamme kertomassa kieltolaista ja kieltolakiajasta. Esitystä seurasi 31 henkilöä. Tapahtuma jouduttiin kaksi kertaa aiemmin perumaan koronapandemian vuoksi. Kolmas yritys vihdoin toden sanoi, järjestäjien alun teknisten vaikeuksien jälkeen.

Aiheen pariin palataan uudestaan ensi viikolla. Keskiviikon 25.8. verkkolukupiirissämme vieraana on tämänpäiväisessäkin tapahtumassamme mukana ollut kirjailija Kari Valto, jonka kirja Pajarit kertoo hänen pirtun salakuljetusbisneksessä mukana olleesta suvustaan.