Tänään retkeiltiin Hartolassa

Voi miten kivaa oli retkeillä pitkästä aikaa ihan omassa maakunnassakin, Hartolassa, mukavalla 17 hengen porukalla. Koskipään kartanossa eli Itä-Hämeen museossa, suht uudessa museokorttikohteessa, saimme erinomaisen asiantuntevan ja kiireettömän esittelyn museonhoitaja Vesa Järviseltä, samoin Hartolan kirkossa, missä Tainionvirran seurakunnan (Hartola ja Sysmä) kirkkoherra, sukututkija Jeremias Sankari kertoi niin Hartolan seurakunnan kuin sen kirkkojen historiasta. Sen jälkeen hautausmaalla saatiin vielä tutustua mielenkiintoisiin paikkakuntalaisiin ihmiskohtaloihin. Kohteiden välissä oli hyvin maittava lounas Golfravintola Hartolassa.

Kuvalinkki hovikuvaajamme Maaretin retkellä ottamiin kuviin lisätään tänne myöhemmin.

Retkiryhmä Koskipään kartanon eli Itä-Hämeen museon edessä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *