Juha Vuorelan maanantailuentosarja verkossa alkaa maanantaina 23.8.2021

Juha Vuorelan kaikkiaan 15 verkkoluennon sarja useiden sukututkimusyhdistysten jäsenille alkaa huomenna maanantaina 23.8.2021 klo 18. Ensimmäisellä tunnin pituisella verkkoluennolla saa perusteellisen opastuksen Suomen Sukututkimusseuran hakukoneen HisKin käyttöön.

Jäsenemme: jos haluat seurata esitystä suorana lähetyksenä huomenillalla, ilmoittaudu tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com), niin saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi tapahtumalinkin. Samalla saamme tilastoitua yhdistyksestämme osallistuvien määrän. Ilmoittautuneita meiltä on nyt 70, tapahtuma järjestetään Microsoft Teamsilla eikä osanottajamäärää ole rajoitettu.

Tallenne esityksestä on katsottavissa esityspäivää seuraavasta päivästä saman viikon perjantaihin saakka. Linkin ja salasanan tallenteeseen löydät verkkosivujemme salasanalla suojatuilta jäsensivuilta Verkkolinkkejä ja tallenteita -valikosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *