Lisää lippuja saatavilla Saituri-näytelmän näytökseemme!

Koronaviruspandemia kokoontumisrajoituksineen on kovin ikävästi kurittanut Lahden kaupunginteatteriakin, joka on joutunut melkein puolentoista vuoden aikana peruuttamaan lukemattomia näytöksiään. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että pääsemme vihdoin lauantaina 9.10. klo 19 yhdessä näkemään Saituri-näytelmän https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/tuotannot/saituri/ , johon jäsenemme ovat kauttamme ostaneet ja varanneet lippuja ja väliaikatarjoilut jo viime vuonna.
 
Jotkut heistä ovat kuitenkin estyneitä osallistumaan ja lippuja on vapautunut. Näytöksessä on muutenkin vielä vapaita paikkoja, joten jos Lahden kaupunginteatterin tulkinta Molièren klassikosta kiinnostaa, niin liitythän Saiturin 9.10. iltanäytökseen seuraamme.
 
Lipun hinta on 28 € ja väliaikatarjoilun 10 € (laktoositon kylmäsavulohileipä/kinkku-juustopiirakka sekä kahvi/tee/virvoke). Varaa lippu ja väliaikatarjoilu Riitalta riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi viimeistään keskiviikkona 8.9.2021. Käyn teatterilla noutamassa liput ja vahvistamassa väliaikatarjoilut torstaina 9.9.2021.
 
 
Kuva Robert Seger

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *