Maanantailuentosarja ohjelmassamme myös keväällä 2022

Juha Vuorelan (Tmi Juhan Suku) syksyn 2021 aikana pitämä 15 verkkoluennon sarja maanantaisin niin Lahden seudun sukututkijat ry:n kuin joidenkin muidenkin sukututkimusyhdistysten jäsenille on osoittautunut heti alkuunsa tavattoman suosituksi. Tämäniltaiselle verkkoluennollekin aiheena Kansalliskirjaston palvelut sukututkijalle on ilmoittautunut 76 jäsentämme.

Lahden seudun sukututkijat ry onkin tilannut Juha Vuorelalta luentosarjan myös kevätkaudelle 2022. Tällöin luvassa on peräti 18 maanantai-illalle sukututkijoita ja historianharrastajia kiinnostavia verkkoluentoja. Kevään maanantai-iltojen luentorungon näpyttelen verkkosivujemme tapahtumakalenteriin tämän päivän aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *