Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Pysäköintijärjestelyt toimitilamme pihalla ovat muuttuneet

Vuonna 1979 perustettu Lahden seudun sukututkijat ry lienee maamme ainoita sukututkimusyhdistyksiä, jolla on “omat” vuokratut toimitilat. Vuosikymmenien mittaan olemme toimineet eri puolilla Lahtea. Yhdistyksen toimitilat vuosien saatossa – Lahden seudun sukututkijat ry Minä nykyinen puheenjohtaja liityin jäseneksi vuonna 1995, jolloin kokoonnuimme OAJ:n tiloissa Vuorikadulla. Marraskuussa tulee viisi vuotta siitä, kun muutimme nykyisiin tiloihimme Väinämöisentielle lähelle Joutjärven kirkkoa. Vuokranantajamme Spatium Toimitilat Oy on Lahden kaupungin kiinteistöyhtiö. Olemme erittäin tyytyväisiä toimitiloihimme Ilmari-kiinteistöjen alueella ja suhteemme vuokranantajaamme ovat erinomaiset. Lahti tunnetaan erityisesti urheilukaupunkina, mutta Lahden kaupungilta historianharrastajien yhdistyksemme on iloksemme saanut vuosittain hakemuksesta toiminta-avustuksen, jolla pystymme maksamaan vajaan kahden kuukauden vuokran tai tarjoamaan muutaman kiinnostavan luennon jäsenillemme.

Tämän päivän Spatium Toimitilat Oy:n vuokralaisiltapäivässä meitä edustivat minä puheenjohtaja ja hallituksemme jäsen Risto Ruohonen. Yhtiön toimitusjohtaja Jouni Kanervo kertoi Spatiumin kuulumisista sekä L&T Ympäristöpalvelut Oy:n asiakkuuspäällikkö Kari Stång Ilmari-kiinteistöjen jätehuollosta ja jätelain velvoitteista. Yhdistyksemme toimintaan eniten vaikuttava oli meille tutuimman Spatiumin toimihenkilön, toimitilapäällikkö Marjo Aaltosen esitys. Olemmekin verkkosivujemme etusivulla informoineet jäseniämme jo siitä, että pysäköintijärjestelyt toimitilamme pihalla ovat kesän aikana muuttuneet, kun sinne on maalattu pysäköintiruudut. Tällä viikolla pihalle on pystytetty myös pysäköintiä ohjaavat kyltit. Toimitiloissamme vierailevat voivat nyt pysäköidä ainoastaan enintään 6 tunnin kiekkopysäköinnin sallivilla asiakaspysäköintipaikoilla. Nuo paikat, joita pihalla on 24, selviävät kuvista.

Sallittuja pysäköintipaikkoja ovat punaisella ympäröidyt paikat.

Pisin sallittu pysäköintiaika toimitiloihimme tuleville on jatkossa 6 tuntia pysäköintikiekolla.

Meille sallittuja pysäköintipaikkoja (14 paikkaa kiekolla) ovat kuvassa ne, joilla vaaleat autot nyt seisovat.

Toimitiloihimme tulijat voivat pysäköidä myös kuvassa oikealla olevilla 10 kiekkopaikalla, jotka sijaitsevat Väinämöisentien ja Ilmarisentien väliin jäävässä kulmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.