Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Syyskokouksen päätöksiä

Toimitiloissamme tänään pidetyssä syyskokouksessa päätettiin ensimmäiseksi yhdistyksen jäsenmaksun suuruudesta. Jäsenmaksu on ensi vuonnakin 25 € vuodessa jäsenlehden näköispainoksen lukijoille ja 30 € niille, jotka haluavat painetun lehden postitettuna kotiin. Ulkomailla asuville jäsenille jäsenmaksu on 25 €, mikä oikeuttaa lukemaan jäsenlehteä digiversiona.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisina ja ne ovat nähtävillä verkkosivujemme jäsensivuilla. 

Yhdistyksen puheenjohtajana vuonna 2022 jatkaa Riitta Kokko-Parikka Kärkölästä. Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat Leo Laakko Orimattilasta, Maaret Räsänen Askolasta ja Esa Yrjölä Lahdesta. Heidän sääntömääräiset toimikautensa 2 X 2 vuotta päättyvät vuoden 2021 lopussa eikä heitä voitu enää valita uudelleen. Uusina hallituksen jäseninä vuoden 2022 alussa aloittavat Hannele Mononen Hyvinkäältä, Risto Salli Hollolan Hämeenkoskelta ja Päivi Valtonen Pälkäneeltä. He kaikki esittäytyivät tilaisuudessa. Hannele on kotoisin Asikkalasta, Päivi Kärkölästä ja juuriltaan karjalainen Risto asuu syntymäpaikkakunnallaan. Muut hallituksen jäsenet vuonna 2022 ovat Tuula Niskanen, Tarja Piitulainen ja Risto Ruohonen.

Yhdistyksen toiminnantarkastajana jatkaa Rikhard Karhunen. Hänen varahenkilönsä Marja-Liisa Rytilahti luopui tehtävästä ja tilalle valittiin Erkki Kiuru. 

 

Yhdistyksen sihteeri Tuula Niskanen ja puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka toimivat myös syyskokouksen sihteerinä ja puheenjohtajana. Hallituksen vuoden vaihteessa jättävän varapuheenjohtaja Leo Laakon tilalle valitaan uusi varapuheenjohtaja hallituksen järjestäytymiskokouksessa tammikuussa. Leo Laakko on toiminut myös yhdistyksen kirjastonhoitajana ja hänen tehtäviään jatkaa Risto Ruohonen. Sukuset-jäsenlehden päätoimittajuus siirtyy Esa Yrjölän jälkeen Riitta Kokko-Parikalle. Kuva: Risto Ruohonen

Tulevat hallituksen jäsenet Hannele Mononen ja Päivi Valtonen osallistuivat kokoukseen etäyhteydellä, kuvassa Päivi Valtonen esittäytyy. Puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka on kuulolla paikan päällä toimitiloissamme. Kuva: Risto Ruohonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.