Monipuolinen Inkeriläiset-teemapäivä

Inkeriläiset-teemapäivässämme tänään Helena Miettinen tutustutti aamupäivällä ensin omassa esityksessään Lahden seudun sukututkijat ry:n ja Turun Seudun Sukututkijat ry:n väkeä runsaan kuvamateriaalin avulla Inkeriin ja sen historiaan. Häneltä voi tilata sähköpostilla Inkeriläisten mailla -kirjan osoitteesta . Teos on inkeriläisyyden eri puolista kertova vankka tietopaketti. Kannattaa tutustua myös www.inkeri.fi -verkkosivustoon sekä Youtubessa olevaan Inkeri-kanavaan, jossa julkaistaan kuvatarinoita Inkeristä ja inkeriläisistä.

Tapahtuman iltapäiväosiossa Pekka Wikberg esitteli meille inkeriläisten sukujen tutkimisessa tärkeitä tietolähteitä. Hänen Powerpoint-esityksensä lukuisine hyödyllisine linkkeineen tulee ennen pitkää nähtäville verkkosivujemme jäsensivujen Luentomateriaaleja-valikkoon ja se toimitetaan myös Turun Seudun Sukututkijat ry:n jäsenten käyttöön. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.