Myyntituotteitamme pukinkonttiin!

Vielä ehtii tilata jouluksi postitse myyntituotteitamme, joista suosituimmat ovat täytettävät sukututkimuslomakkeet, Sotilaita Ruotsista Hämeeseen -julkaisu ja yhdistyksemme tunnuksin varustettu hiirimatto. Tuotteita voi tilata tilauslomakkeella tästä: Myytävien tuotteiden tilaaminen verkosta – Lahden seudun sukututkijat ry

Kaikkein suosituin tuotteemme on 12 sukupolven esivanhempien taulu, jonka hinta on 2,50 €/kpl tai 21 €/10 kpl + postikulut. Mukana toimitetaan täyttöohje. Taulu on kaksipuoleinen. Koko: leveys n. 58 cm ja korkeus n. 65,5 cm. Taulu myydään kuuteen osaan taitettuna, jolloin koko on n. A4. 

Neljän sukupolven taulu ja perheryhmälomake ovat kokoa A4. Molempien hinta on 0,50 €/kpl + postikulut.

Julkaisu Sotilaita Ruotsista Hämeeseen – Isonvihan jälkeen syksyllä 1721 Ruotsista Hämeeseen siirrettyjä sotilaita sisältää Tore Blomqvistin kokoamat tiedot noin 650 Hämeeseen siirretystä sotilaasta, jotka pääasiallisesti kuuluivat Hämeen läänin jalkaväkirykmentin, Uudenmaan jalkaväkirykmentin ja Lohjan sekä Uudenmaan ja Hämeen läänin rakuunarykmentin everstiluutnantin, Yli- ja Ali-Hollolan ja Sääksmäen komppanioiden miehistöön 52 eri pitäjässä. Kirjassa on aakkosellinen nimi- ja pitäjähakemisto. Koko A4. Korjattu painos vuodelta 2018. Hinta 20 € + postikulut. 

 

Hiirimaton hinta on 5 €/kpl + postikulut. Se on laminoitua paperia, alapuoli on mustaa vaahtomuovia. Halkaisija on 20 cm, paksuus 3 mm. 

Myymme myös antikvaarisia kirjoja, jotka ovat kirjastomme kaksoiskappaleita. Katso tästä kokonaisuudessaan myytävien kirjojen ja muiden tuotteiden luettelo: Myytävien tuotteiden luettelo (lahdenseudunsukututkijat.com) Hintoihin lisätään toimituskulut. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.