Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Hyvää uutta vuotta ja muutoksia alkuvuoden tapahtumiin

Lahden seudun sukututkijat ry toivottaa jäsenilleen ja ystävilleen hyvää uutta vuotta 2022! Yhdistyksen hallitus piti eilen 14. ja viimeisen kokouksensa tänä vuonna. Kiitos aktiivisista toimintavuosista Leo Laakolle, Maaret Räsäselle ja Esa Yrjölälle, joiden sääntömääräiset toimikaudet päättyvät. Mukana kokouksessa oli hallituksessa ensi vuonnakin jatkavien jäsenten sekä paikkansa jättävien Leo Laakon ja Maaret Räsäsen lisäksi myös uusi jäsen Hannele Mononen, joka on kuvassa Riitan vieressä.

Heikentyneen koronatilanteen ja kokoontumisrajoitusten vuoksi tammikuun DNA-illat 4.1. ja 11.1. sekä perinteisen sukututkimuksen neuvonta 5.1. pidetään vain verkossa ja kirjastomme on 5.1. avoinna pelkästään etukäteen ilmoittautuneille kirjojen palauttajille. Niihin ja muihin ensi vuoden kymmeniin jo julkistettuihin tapahtumiimme voit tutustua tästä: Tulevia tapahtumia – Lahden seudun sukututkijat ry

 

Julkaistu:

Kategoriat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.