Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Jäsentiedote 1/2022 lähetetty jäsenistölle

Vuoden ensimmäinen jäsentiedote lähetettiin eilen 7.1.2022 aamupäivällä ryhmäsähköpostilla. Jäseniämme on nyt lähes 700 ja jokuselle heistä tiedote on saattanut mennä roskapostiin, joten kannattaa tarkistaa sieltä, ellei saapuneiden viestien joukosta tiedotetta löydy. Tiedotteen voi lukea myös verkkosivujemme www.lahdenseudunsukututkijat.com salasanalla suojatuilla jäsensivuilla. 

Kevätkauden toimintamme pyörähti käyntiin jo tällä viikolla useilla tapahtumilla, tässä ensi viikon ohjelmamme:

Sukututkimuskouluttaja Juha Vuorelan/Tmi Juhan Suvun kevään 18 verkkoesityksen maanantailuentosarja starttaa maanantaina 10.1.2022 klo 18 alkaen. Ensimmäisellä kerralla ollaan perusasioiden äärellä, sillä aiheena on sukututkimuksen aloittaminen. 

Tammikuun toinen DNA-ilta, joka koronarajoitusten vuoksi pidetään vain verkossa, on vuorossa tiistaina 11.1.2022. Sukututkimuskouluttaja Erkki Kiuru kertoo autosomaalitesteistä FamilyFinder ja MyHeritage klo 18 alkaen. 

1500-luvun Savosta kertova neljän verkkoluennon sarja alkaa keskiviikkona 12.1.2022 klo 18. FT Veli-Pekka Toropaisen ensimmäisenä aiheena on 1500-luvun Tavinsalmen pitäjän asuttaminen ja venäläistuhot.

Vuoden ensimmäinen teemapäivä, aiheena käsityöläiset, pidetään lauantaina 15.1.2022 klo 10 alkaen. Verkkotapahtuman luennoitsijana toimii sukututkimuskouluttaja Juha Vuorela. 

Kaikkiin tapahtumiin voi ilmoittautua tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) Ilmoittautuneille lähetetään tapahtumasta riippuen joko Zoom- tai Teams-kutsulinkki ennen tapahtumaa.

Huomioithan, että suurin osa tapahtumistamme on tarkoitettu vain  jäsenillemme. Jäseneksi voit liittyä tästä: Jäseneksi liittyminen (lahdenseudunsukututkijat.com) Jäsenmaksu on 25 € vuodessa niille, jotka haluvat lukea Sukuset-jäsenlehteä näköispainoksena ja 30 € vuodessa niille, jotka haluavat lehden postitettuna kotiin. Jäsenmaksulaskut lähetetään seuraavan jäsentiedotteen yhteydessä ryhmäsähköpostilla tammi-helmikuun vaihteessa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.