Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Esitys Lahden seudun alueen suvusta

Psykologian lisensiaatti, tietokirjailija Juhani Heiska kertoi tänään esitelmätilaisuudessamme 17 kuulijalle suvustaan seitsemän sukupolven ajalta. Kytköksiä siihen taitaa löytyä aika monelta meistä, joilla juuret ovat väkevästi Lahden seudulla.

Luennoitsijan sukua asui mm. Lahden Mattilanmäellä, jonka täysin muuttunutta nykyilmettä verrattuna “vanhaan hyvään aikaan” tarkastelemme huomisella Mattilanmäki-Paavola -kävelykierroksellamme. Mukaan ehtii vielä ilmoittautua tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/ilmoitt…/ilmlomake.php… Lähtöpisteelle Lahden kaupunginteatterin (Kirkkokatu 14, Lahti) pääoven eteen voi tulla myös ihan suoraan paikan päällekin! Alueen historiaa valottavan Lahti-opas Anneli Seppälän johdolla lähdemme kierrokselle klo 12. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksemme jäsenyyttä. Opastusmaksun hinta on 5 €/hlö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *