Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Elokuun ensimmäisen viikon tapahtumat

Maanantaina 1.8.2022 järjestämme jäsentapaamisen Hyvinkäällä Hyvinkään kirjastossa (Torikatu 5, Hyvinkää) klo 17 alkaen. Kartoitetaan yhteisiä tutkimus- ja kiinnostuksen kohteita sekä jutellaan Genistä. Myös muut lähiseuduilla asuvat jäsenemme ovat tervetulleita! Kahvi-, tee- ja mehutarjoilu.

Tiistaina 2.8.2022 klo 18 – 19.30 on vuorossa elokuun DNA-ilta toimitiloissamme Lahdessa osoitteessa Väinämöisentie 2 A. Kesäaikana DNA-illat ovat vapaamuotoisia ilman erityisaihetta. Tarjolla on geneettisen sukututkimuksen opastusta ja neuvontaa sekä kahvi-, tee- ja mehutarjoilu. 

Keskiviikkona 3.8.2022 on toimitiloissamme Lahdessa noin 3500 nimikettä käsittävä lähinnä suku-, henkilö- ja paikallishistoriaan painottuva kirjastomme avoinna kirjoja lainaaville ja palauttaville jäsenillemme klo 14 – 18. Myynnissä on myös tuotteitamme ja antikvaarisia kirjoja. Kirjastomme kokoelmaan voi tutustua tästä: Kirjahakulomake (lahdenseudunsukututkijat.com) ja myytävien tuotteiden luetteloon tästä: Myytävien tuotteiden luettelo (lahdenseudunsukututkijat.com)

Keskiviikkona 3.8.2022 klo 14 – 18 jäsenillemme on tarjolla myös perinteisen sukututkimuksen neuvontaa valinnan mukaan joko toimitiloissamme tai etäyhteydellä.

Keskiviikon 3.8.2022 päätteeksi esittelemme vielä yhdistystämme ja sen toimintaa etäyhteydellä Zoom-verkkopalvelussa klo 18 alkaen. Esitystä pääsee seuraamaan tästä kutsulinkistä: https://us06web.zoom.us/j/97930915293?pwd=T3d5U0QwTDAxVWZWTmxXM0pDc3lDZz09

Uutena tapahtumana olemme juuri julkistaneet retken Hollolan kirkonseudulle. Perjantaina 19.8.2022 tutustumme opastetusti Hollolan keskiaikaiseen kirkkoon, hautausmaan mielenkiintoisiin muistomerkkeihin, Hollolan Esinemuseoon sekä talomuseoalueeseen ja lounastamme Hollolan Vanhalla Kunnantuvalla. Lisätietoja tästä: Retki Hollolan kirkonseudulle – Lahden seudun sukututkijat ry

Ilmoittaudu edellämainittuihin ja muihin tuleviin tapahtumiimme tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Perjantaina 5. – sunnuntaina 7.8. yhdessä Tmi Juhan Suvun kanssa järjestämme sukututkijoiden ohjelmallisen viikonlopputapahtuman Päivölä-opistolla Valkeakoskella. Katso ohjelma ja aikataulu sekä ilmoittaudu pikaisesti mukaan tästä: Sukuretriitti 2022 — Tmi Juhan Suku (holvi.com)

Hollolan kirkonseutu Mika Viitasen kuvaamana. Kuva julkaistu kuvaajan ja Hollolan Kotiseutuyhdistyksen luvalla.