Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Joutsassa starttasi sukututkimuspiiri

Joutsassa alkoi kokoontua eilen maanantaina 5.9.2022 sukututkimuspiiri vetäjänään sukututkimusneuvoja Sari Virtanen. Paikalle saapui 10 aiheesta kiinnostunutta. Joutsan Seudun toimittaja oli myös alussa paikalla ja keskiviikon lehteen on tulossa tapahtumasta juttu.

Seuraavat syksyn kokoontumiskerrat Joutsan hyvinvointituvassa (Jousitie 40, Joutsa) ovat ma 3.10.2022, ma 7.11.2022 ja ma 5.12.2022 klo 17 – 20 ja ne on merkitty myös verkkosivujemme tapahtumakalenteriin. Tervetuloa mukaan kaikki sukututkimuksesta kiinnostuneet! Osallistuminen ei edellytä järjestäjien, Lahden seudun sukututkijat ry:n ja Keski-Suomen Sukututkijat ry:n, jäsenyyttä. Ennakkoilmoittautuminenkaan ei ole välttämätöntä, mutta voit halutessasi ilmoittautua kokoontumisiin tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Kuva Joutsan hyvinvointituvan keittiöstä ja tuvasta on Joutsan kunnan verkkosivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.