Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tapahtumamme ensi viikolla (ma 12. – su 18.9.2022)

Maanantaina 12.9.2022 klo 18 alkaen Juha Vuorelan/Tmi Juhan Suku aiheena maanantailuentoverkkosarjassa ovat kierto- ja kansakoulut.

Tiistain 13.9.2022 DNA-illassa Erkki Kiurun aiheena on DNA-tieto ja henkilötietolainsäädäntö. Klo 18 alkavaa esitystä voi seurata joko etäyhteydellä tai Lahdessa osoitteessa Väinämöisentie 2 A sijaitsevissa toimitiloissamme. Ovet ovat avoinna jo klo 16.30 alkaen geneettisen sukututkimuksen neuvonnan ja opastuksen merkeissä.

Keskiviikkona 14.9.2022 historia-aiheisten kirjojen verkkolukupiirissä klo 18 alkaen keskustellaan iittiläisen kasvatustieteiden maisterin ja luokanopettajan Kari Valton kirjasta Keisari. Keväällä 2022 ilmestynyt romaani on jatkoa kirjailijan teokselle Pajarit, joka kertoo hänen omien pirtua salakuljettaneiden sukulaistensa ja näiden lähipiirin elämästä.

Perjantaina 16.9.2022 teemme retken Helsingin Töölöön, missä kohteina ovat Taidehalli, Taidekoti Kirpilä, Reitzin kotimuseo ja ravintola Elite. Retkiryhmä on täynnä. Myös 26.10.2022 Helsingin Kuusisaaremme retkiryhmä on tällä hetkellä täynnä, mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella tästä: Ota yhteyttä – Lahden seudun sukututkijat ry .

Uutena retkenä olemme tällä viikolla julkistaneet retken perjantaina 9.12.2022 Hollolan Vesalaan yli 350-vuotiaalle Kinnarin tilalle. Sen 14. isäntä, yrittäjä ja Hollolan kunnanhallituksen puheenjohtaja Teemu Kinnari kertoo tilan historiasta ja nykytoiminnasta. Esittelyn jälkeen on mahdollisuus omakustanteisesti kahvitella ja tehdä jouluostoksia tilapuodissa. Etukäteen Kinnarin tilaan voi tutustua tästä: Kinnarin Tila – Rehtiä makua pellosta pöytään

Ilmoittaudu tapahtumiimme tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) Huomioithan, että toimitiloissamme ja etäyhteydellä osallistuville on erilliset ilmoittautumiset. Etäyhteydellä osallistuville lähetetään kutsulinkki ryhmäsähköpostilla ennen tapahtumaa.

Kärkölän Lappilan kansakoulun oppilaita luultavasti lukuvuonna 1938 – 1939. Kuva kotiarkistostani.