Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Alkavan viikon 38 (ma 19. – su 25.9.2022) ohjelmamme

Maanantaina 19.9.2022 Juha Vuorelan/Tmi Juhan Suku verkkoluennon aiheena klo 18 alkaen ovat 1800-luvun käsialat.

Tiistaina 20.9.2022 Tuula Kiiski kertoo verkkoesityksessään ortodoksisukujen tutkimisesta klo 18 alkaen.

Keskiviikkona 21.9.2022 jäsentapaamisessamme verkossa keskustelun aiheena klo 18 alkaen ovat musiikki ja taide muistoissa ja suvuissa. Onko suvussasi ollut musikaalisia tai taiteellisia henkilöitä? Minkälaisia muistoja sinulle tulee mieleen vaikkapa radiossa kuulemistasi, vuosien varrelta tutuista musiikkikappaleista? Mitkä koriste-esineet ja taulut olivat sinulle lapsuudenkodissasi ja mummolassa rakkaimpia tai mieleenjääneimpiä ja onko niitä päätynyt haltuusi esim. perinnönjaoissa?

Torstaina 22.9.2022 klo 18 alkaen tutustutaan taas Björn Wigrenin opastuksella SukuJutut-sukututkimusohjelman asennukseen, käyttöön ja käyttöä helpottaviin asioihin. Tuothan tässä verkkotapahtumassa esiin mieltäsi askarruttavia kysymyksiä SukuJutuista!

Jäsenemme, ilmoittaudu näihin verkkotapahtumiin viimeistään edellisenä iltana tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com), niin saat sähköpostiisi kutsulinkit, joilla pääset mukaan.

Jos et ole vielä jäsenemme, liity joukkoomme tästä: Jäseneksi liittyminen (lahdenseudunsukututkijat.com), niin pääset osallistumaan kymmeniin tuleviin jäsenillemme tarkoitettuihin tapahtumiin.

Kuvassa on Lahden ortodoksisen seurakunnan Pyhän Kolminaisuuden kirkko, johon tutustuimme opastetusti lähes päivälleen neljä vuotta sitten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.