Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Joutsan sukututkimuspiirin aloittamisesta juttu Joutsan Seutu -lehdessä

Joutsan sukututkimuspiirin aloittamisesta 5.9.2022 uutisoitiin Joutsan Seudun 21.9.2022 ilmestyneessä numerossa ja digilehdessä jo aiemmin. Lahden seudun sukututkijat ry:n ja Keski-Suomen Sukututkijat ry:n järjestämä piiri syntyi sukututkimusneuvoja Sari Virtasen aloitteesta ja hän toimii sen vetäjänä. Ensimmäisellä kerralla mukana oli 10 sukututkimuksen harrastajaa. Lehtiartikkeli näkyy vain lehden tilaajille tästä: Joutsan Seutu | Sukututkimuspiiri aloitti Joutsassa

Seuraavat kokoontumiset Joutsan hyvinvointituvassa (Jousitie 40, Joutsa) pidetään maanantai-iltoina 3.10., 7.11. ja 5.12.2022 klo 17 – 20, tervetuloa! Ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätön, mutta voit halutessasi ilmoittautua tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Joutsan sukututkimuspiirin vetäjä Sari Virtanen on kuvassa kolmas henkilö vasemmalta.