Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Geni-työpaja 1.10.2022

1. lokakuuta 2022 kokoontui syksykauden ensimmäiseen Geni-työpajaan Väinämöisentielle Mia Järvisen johdolla kahdeksan henkilöä.

Työpajalle ei ollut erikseen määrättyä teemaa, vaan päivän aikana käsiteltiin osanottajien tekemien kysymysten perusteella sukupuissa ilmenneitä ongelmia sekä katsottiin miten ja mille kielilehdille nimet tallennetaan. Myös erilaiset suvun/sukulaisten elämänvaiheisiin liittyvät tapahtumat kirvoittivat vilkkaan keskustelun.

Päivän päätteeksi tutustuttiin kahteen sovellukseen, joissa on mahdollisuus käyttää Geniin tallentamiaan tietoja hyväksi, joko suoraan antamalla sovellukselle luvan käyttää tietoja (HistoryLink) tai siirtää tiedot Genistä gedcomilla sovellukseen (learnforeverlearn.com).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *