Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Ohjelmatarjontamme viikolla 41 (ma 10. – su 16.10.2022)

10.10.2022 Juha Vuorelan/Tmi Juhan Suku maanantailuennon aiheena Teamsilla klo 18 – 19.30 on Vanha Suomi. Jäsenemme, ilmoittaudu tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) viimeistään edellisenä iltana, niin saat kutsulinkin sähköpostiisi.

Lokakuun toisessa DNA-illassamme tiistaina 11.10.2022 luennoi etäyhteydellä Sanna Milan, jonka aiheena ovat geneettiset testit tuntemattoman esivanhemman etsinnässä. Klo 18 alkavaa esitystä voi seurata joko etäyhteydellä Zoomilla tai valkokankaalta Lahdessa osoitteessa Väinämöisentie 2 A sijaitsevissa toimitiloissamme, jotka ovat avoinna jo klo 16.30 alkaen geneettisen sukututkimuksen neuvonnan ja opastuksen merkeissä. DNA-illat on tarkoitettu pääasiassa jäsenillemme. Henkilöt, jotka eivät ole Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseniä, voivat osallistua DNA-iltoihimme korkeintaan kaksi kertaa. Ilmoittaudu DNA-iltaan viimeistään edellisenä iltana tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)  Huomioithan, että toimitiloissamme ja etäyhteydellä osallistuville on erilliset ilmoittautumiset ja Zoom-kutsulinkki lähetetään ennen tapahtumaa vain niille, jotka ovat ilmoittautuneet osallistuvansa etäyhteydellä.

Keskiviikkona 12.10.2022 Turun Seudun Sukututkijat ry järjestää yhteistyöluentona Geni-koulutusta verkossa klo 17 – 18. Kouluttajana toimii Markku Ilus. Jäsenemme, ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisenä iltana tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com), niin saat Zoom-kutsulinkin ennen tapahtumaa.

Lokakuun verkkolukupiirissämme keskiviikkona 12.10.2022 klo 18 alkaen käsitellään lahtelaisen kirjailijan Timo Sandbergin historiallista jännitysromaania Mustamäki. Lahden kaupunginteatterissa kantaesityksen 1.10.2022 saanut Kostonkierre-näytelmä perustuu Sandbergin Mustamäki- ja Kostonkierre-romaaneihin. Ilmoittaudu mukaan keskustelemaan Mustamäki-kirjasta viimeistään edellisenä iltana tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com), niin saat Zoom-kutsulinkin ennen tapahtumaa.

Torstaina 13.10.2022 klo 18 alkaen verkkosivujemme tekninen pääylläpitäjä Matti Jaakkola esittelee ohjelmoimaansa ja julkaisemaansa täysin ilmaista sukututkimusohjelmaa nimeltään SukuSampo2. Ilmoittaudu mukaan esittelyyn viimeistään edellisenä iltana tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com), niin saat Zoom-kutsulinkin ennen tapahtumaa.

Jos et vielä ole jäsenemme ja haluat mukaan myös jäsenillemme tarkoitettuihin tapahtumiin, liity joukkoomme tästä: Jäseneksi liittyminen (lahdenseudunsukututkijat.com)

Kuvan Lahden kaupungintalosta olen ottanut 12.10.2017. Tällä hetkellä rakennus on remontissa ja huputettuna.