Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Lahden seudun sukututkijat ry:n syyskokouksen päätöksiä

Sääntömääräinen syyskokouksemme pidettiin tänään keskiviikkona 16.11.2022.

Jäsenmaksut päätettiin pitää entisellään. Vuonna 2023 jäsenmaksu Sukuset-jäsenlehteä näköispainoksena verkkosivujemme jäsensivuilla lukeville jäsenillemme on siis 25 € vuodessa ja painetun, postissa lähetettävän lehden tilaaville 30 € vuodessa. Ulkomailla asuvien jäsenmaksuksi päätettiin 25 €, joka oikeuttaa lukemaan jäsenlehteä näköispainoksena jäsensivuillamme.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023 hyväksyttiin siinä muodossa kuin ne syyskokoukselle esitettiin. Ne ovat nähtävillä verkkosivujemme jäsensivuilla.

Lahden seudun sukututkijat ry:n puheenjohtajana vuodesta 2019 alkaen toiminut Riitta Kokko-Parikka Kärkölästä jatkaa puheenjohtajana myös vuonna 2023. Hän on ollut yhdistyksen hallituksessa yhtäjaksoisesti vuodesta 2015 lähtien. Kun mukaan lasketaan hänen kahden vuoden hallituskautensa vuosina 1998 – 1999, hänellä tulee vuoden 2022 lopussa täyteen 10 vuotta yhdistyksen hallitustehtävissä.

Hallituksen jäsenten Tuula Niskasen, Tarja Piitulaisen ja Risto Ruohosen sääntömääräiset toimikaudet 2 X 2 vuotta tulevat täyteen tämän vuoden lopussa eikä heitä voitu valita enää uudelleen. Heidän tilalleen valittiin Pauli Helén Tampereelta, Aino Helle Hyvinkäältä ja Juha Ilmoniemi Lahdesta. Alkuvuodesta 2022 hallituksesta poisjättäytyneen Risto Sallin tilalle yhdeksi vuodeksi valittiin Eira Sällinen Lahdesta.

Yhdistyksen hallituksen jäseninä jatkavat syyskokouksessa 2021 valitut Hannele Mononen Hyvinkäältä ja Päivi Valtonen Pälkäneeltä.

Lahden seudun sukututkijat ry:n toiminnantarkastajana jatkaa Rikhard Karhunen Lahdesta ja hänen varahenkilönään Erkki Kiuru Lahdesta.

Syyskokoukselle esitetyt sääntöihin tehtävät muutokset hyväksyttiin pienin korjauksin.

Syyskokouksen pöytäkirja julkistetaan verkkosivujemme jäsensivuilla kun pöytäkirjantarkastajat Liisa Nurmi ja Leena Lehti ovat sen hyväksyneet.

Syyskokouksen jälkeen vuoden 2023 alussa toimikautensa aloittavat uudet tulevat ja vuoden 2021 syyskokouksessa valitut hallituksen jäsenet esittäytyivät ja verkkosivujemme tekninen pääylläpitäjä Matti Jaakkola esitteli Sukuset-jäsenlehtemme sisällysluettelohakutoimintoja.