Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Hyvinkään jäsentapaaminen 15.3.2023

Keskiviikkona 15.3.2023 kokoonnuimme 9 hengen voimin Hyvinkään jäsentapaamiseen. Tällä kertaa keskustelumme aiheena oli  ”lihaa luiden päälle” eli mistä löytää tietoa ja tarinoita esivanhempien elämästä. Erilaisia tapoja etsiä tietoa on paljon alkaen ihan google-hausta ja kansalliskirjaston sanomalehtihaut on myös oiva lähde. Linkkejä monenlaisiin aineistoihin löytyy runsaasti yhdistyksemme kotisivuilta ja jäsensivuilla on mm. luentomateriaaleja, videotallenteita ja linkkejä opastusvideoihin. Paikallis- ja henkilöhistorioista, matrikkeleista ym. kirjoista ja julkaisuista voi löytää paljon kiinnostavaa tietoa ja tässä jäsenten kannattaa hyödyntää kirjastomme laajaa kokoelmaa. Keskusteltavaa riitti niin että tapaaminenkin venyi reilusti yli kaksituntiseksi. Seuraava jäsentapaaminen Hyvinkään Onnensillassa on kuukauden päästä ke 12.4. klo 17.

Hyvinkään jäsentapaaminen 15.3.2023 / Kuva Hannele Mononen