Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Nostalgia-ajelulla Lahden ja Riihimäen välillä

24 osallistujaa retkeili tänään perjantaina 28.4.2023 Mobuksen bussilla Lahdesta Riihimäelle, tai Riihimäkeen, kuten paikalliset sanovat, kulkien vanhoja reittejä, joita käytettiin ennen kantatie 54:n valmistumista. Takaisin tullessa kierrettiin Karan kartanon ja Lavinnonraitin kautta, paluumatka Lahteen oli suoraa reittiä. Taipaleiden ja opastusten lomassa maistui hämäläinen pitolounas kahvila Tähkässä Kärkölän kirkonkylässä ja kahvi kera voisilmäpullan kotiseututalo Koskelassa Hausjärven kirkonkylässä. Oppaana Lahden, Hollolan ja Kärkölän alueilla oli Riitta Kokko-Parikka, Hausjärven ja Riihimäen alueilla Olli Pihlflyckt sekä Hilkka Lammi. Bussia luotsasi Toni Hämäläinen.

Kuvia unohdin ottaa kokonaan, lukuun ottamatta tätä kuvaa, jossa Olli opastaa ja Toni ajaa. -Riitta