Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tervetuloa viikon 2, 8-14.1.2024, tapahtumiimme!

Maanantai 8.1.2024 klo 18-19.30

Maanantailuento verkossa: Kantakortit, sotapäiväkirjat ja kenttäposti sukututkijan tiedonlähteinä

Tämän luennon aiheena on viime sotien vaiheet dokumenttien valossa. Sukututkimuskouluttaja Juha Vuorela/Tmi Juhan Suku kertoo, miten tilata kantakortti, mistä löytää tietoja lotista ja mitä hyötyä on sotapäiväkirjoista. Esittelyssä mm. Sotasampo.

Jäsenemme, ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään edellisenä päivänä tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/ilmoittautuminen/ilmlomake.php?julk=1 Teams-kutsulinkki lähetetään ilmoittautuneille jäsenillemme ryhmäsähköpostilla yhtä aikaa ennen tapahtumaa. Tallenne siitä on katsottavissa verkkosivujemme jäsensivuilla neljä viikkoa esityksen jälkeen.

Tiistaina, 9.1.2024, klo 18-19.30

DNA-ilta verkossa: Geneettisen sukututkimuksen perusteet

Luennoitsijana sukututkimuskouluttaja, FM Ari Kolehmainen. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle. Esitys tallennetaan ja on myöhemmin katsottavissa verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla aiempien DNA-iltojen tapaan. Jäsenemme, ilmoittaudu tästä, niin sinulle lähetetään Zoom-kutsulinkki ryhmäsähköpostilla ennen tapahtumaa: https://lahdenseudunsukututkijat.com/ilmoittautuminen/ilmlomake.php?julk=1

Perjantaina, 12.1.2024

Päivi Valtonen antaa sukututkimusneuvontaa etänä. Neuvontaan ilmoittaudutaanetukäteen ja neuvoja ottaa yhteyttä ja sopii tarkemman ajan. Ilmoittaudu tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/ilmoittautuminen/ilmlomake.php?julk=1

Lauantaina, 13. tammikuuta, 11-14

Hollolan ja Kosken Hl talonhaltijaluettelohankkeen tutkijat kokoontuvat Hämeenkoskella paikassa Koskikartano, 2. Kerroksen kokoustila. Tampereentie 636.

Vetäjänä on Pauli Helén. Ilmoittautumista ei tarvita.