Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Tervetuloa viikon 8 (19-25.2.2024) tapahtumiimme!

Maanantaina, 19.2. klo 17.30-19.30
Mäntsälän sukututkimuspiiri kokoontuu Mäntsälän kirjaston Ehnroos-huoneessa. Vetäjänä tällä kertaa poikkeuksellisesti Päivi Valtosen sijasta Aino Helle. Keskustellaan DNA-testeistä ja niiden tuloksista. Tapahtumaan voi ilmoittautua ennakkoon tämän linkin kautta:
https://lahdenseudunsukututkijat.com/wordpress/tapahtumakalenteri/

Tiistaina, 20.2. klo 17-19
Hyvinkään sukututkimuspiirin tapaaminen on Onnensillan uusissa tiloissa Hämeenkatu 18, Hyvinkää vetäjänä Aino Helle. Tapaamisessa käydään läpi digihakemistoa ja Kansallisarkiston Uusi Astia -palvelua esimerkkien avulla. Haemme ensin esimerkkitapaukseen aineistoja digihakemiston kautta. Jos aineisto ei ole digitoituna eikä löydy myöskään SSHY-n puolelta, niin katsotaan miten Astia-palvelusta selvitetään se Kansallisarkiston toimipaikka, jossa aineistoa voisi tutkia ja edellyttääkö se käyttölupaa ja miten aineisto tilataan tutkijasaliin tarkasteltavaksi. Halutessasi voit ilmoittautua etukäteen tästä:
https://lahdenseudunsukututkijat.com/wordpress/tapahtumakalenteri/

Torstaina, 22.2. klo 17.30-19.30
Geni-työpaja toimitiloissamme Väinämöisentie 2A, Lahti vetäjänä Mia Järvinen. Ilmoittaudu etukäteen tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/wordpress/tapahtumakalenteri/

Kirjastossamme voit tutustua myös muiden yhdistysten lehtiin.