Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

DNA-ilta Ulla Moilanen: Päijät-Hämeen ruumiskalmistot: arkeologiaa ja muinais-DNA-tutkimuksia

05.04.2022 klo 16:30 19:30

Klo 16.30 alkaen toimitiloissamme Lahdessa osoitteessa Väinämöisentie 2 A geneettisen sukututkimuksen neuvontaa ja opastusta, autamme esim. DNA-testin tilaamisessa. FM Ulla Moilasen klo 18 alkavan etäyhteydellä pidettävän esityksen aiheena on Päijät-Hämeen ruumiskalmistot: arkeologiaa ja muinais-DNA-tutkimuksia. Esityksessä tarkastellaan erityisesti Hollolan Kirkailanmäen ja Nastolan Ristimäen kaivauksia. Esitystä voi seurata myös toimitiloissamme. Huom. illan esityksen aiheen muuttuminen aiemmin ilmoitetusta.

Ulla Moilanen on SUGRIGE-projektin tutkija. Hänen väitöstilaisuutensa on 19.11.2021 Turussa https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/vaitos-arkeologia-fm-ulla-moilanen  Ulla Moilanen kirjoittaa mielenkiintoisia artikkeleita Kalmistopiiri-blogissa https://kalmistopiiri.fi/ ja https://kalmistopiiri.fi/category/kirjoittajat/moilanen-ulla/ 

Ilmoittautumiset DNA-iltaan viimeistään maanantaina 4.4.2022 tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Ilmoittautuneille lähetetään ennen tapahtumaa ryhmäsähköpostilla Zoom-kutsulinkki, jolla pääsee etäyhteydellä seuraamaan esitystä.