Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

DNA-ilta Kärkölässä

07.12.2017 klo 17:00 - 20:00


Lahden seudun sukututkijat ry:n kärköläislähtöiset jäsenet Riitta Kokko-Parikka, Päivi Valtonen ja Sinikka Takala opastavat kärköläläisiä ja naapurikuntien ensimmäisiä DNA-testituloksiaan saaneita, niitä odottelevia sekä vasta asiasta kiinnostuneita Kärkölän kunnantalon kahviossa to 07.12. klo 17 – 20. Järjestämässämme Kärkölän sukututkimuspäivässä to 31.08. tilattiin enemmän geneettisen sukututkimuksen testejä, lähinnä Family Tree DNA:n Family Finder –testejä, kuin missään muussa kirjastokiertueen tilaisuudessa ja monelle kärköläläiselle on lähiaikoina luvassa testituloksia. Siksi Kärkölässä järjestetään oma tilaisuus.

Uusien harrastajien opastus koskee Family Tree DNA:lta tilattavia testejä. Heille tiedoksi, että testipakettia tilattaessa tarvitaan luottokorttia (esim. VISA tai Mastercard). Tilaisuuteen voi ottaa mukaan oman kannettavan tietokoneen tai tabletin. DNA-sukututkimukseen pähkinänkuoressa voi tutustua tässä: https://www.kurrinsuku.net/3 Testeihin ja niiden hintoihin voit tutustua etukäteen tässä: https://www.familytreedna.com/group-join.aspx?Group=Finland.

Pitemmälle edenneille DNA-harrastajille suosittelemme osallistumista yhdistyksemme Lahdessa kuukausittain järjestämiin DNA-piirin tapaamisiin, seuraava on ma 06.11. klo 16.30 toimitiloissamme osoitteessa Väinämöisentie 2 A, Lahti.

Kärkölän kunnanvirasto kuvattuna 10.10.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
07.12.2017
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kärkölän kunnanvirasto