Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

DNA-ilta verkossa,vieraana Ari Kolehmainen:Savolaisten sukujen isälinjat HUOM! TÄYNNÄ!

maaliskuun 9. päivä klo 18:00 19:00

EDIT 6.3.2021: Tapahtumaan on ilmoittautunut verkkolisenssimme sallima maksimimäärä 100 henkilöä eikä uusia ilmoittautumisia voida ottaa enää vastaan.

EDIT 3.2.2021: Huom! Tapahtuman uusi alkamisaika on klo 18. DNA-illat päätettiin siirtää alkamaan puolta tuntia myöhemmin kuin aikaisemmin yleisön pyynnöstä.

Luennoitsijana Ari Kolehmainen. Kevätkauden 2021 DNA-illat toteutetaan Zoom-webinaareina ja niihin ilmoittaudutaan sähköpostilla tapahtumapäivänä viimeistään klo 12 tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com).  Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisen jälkeen osallistumislinkki, ensimmäisellä kerralla selain asentaa Zoom Client for Meeting-ohjelman osallistujan tietokoneelle. Jos olet ilmoittautunut jo aiemmin sähköpostilla Erkki Kiurulle, niin ilmoittautumisesi on edelleen voimassa.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne eivät edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Tilaisuuksia ei nauhoiteta eikä niiden tallenteita lähetetä osallistujille. Illan aikana käytössä oleva PowerPoint-esitys lähetetään pyydettäessä pdf-tallenteena osallistujalle.

DNA-illat verkossa korvaavat omissa tiloissamme järjestettävät DNA-illat. Iltojen tarkoituksena on tukea sukututkijoiden geneettistä sukututkimusta, antaa vastauksia peruskysymyksiin sekä auttaa testien tilaamisessa ja tulosten tulkitsemisessa. Suosittelemme osallistujia osallistumaan aiheeseen liittyviin verkkokoulutuksiin ja verkkosivuihin esim. www.kurrinsuku.net  tai kirjallisuuteen esim. Pirttivaara: Juuresi näkyvät, Suomen Sukututkimusseura: Johdatus geneettiseen sukututkimukseen tai Sjölund: Släktforska med DNA.