Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

DNA-ilta verkossa: Autosomaalitestien lisätestit ja datan siirrot, GEDmatch, Promethease

huhtikuun 13. päivä klo 18:00 19:00

 

EDIT 3.2.2021: Huom! Tapahtuman uusi alkamisaika on klo 18. DNA-illat päätettiin siirtää alkamaan puolta tuntia myöhemmin kuin aikaisemmin yleisön pyynnöstä.

Luennoitsijana Erkki Kiuru. Kevätkauden 2021 DNA-illat toteutetaan Zoom-webinaareina ja niihin ilmoittaudutaan sähköpostilla viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisen jälkeen osallistumislinkki, ensimmäisellä kerralla selain asentaa Zoom Client for Meeting-ohjelman osallistujan tietokoneelle. Jos olet ilmoittautunut jo aiemmin sähköpostilla Erkki Kiurulle, niin ilmoittautumisesi on edelleen voimassa.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne eivät edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Tilaisuuksia ei nauhoiteta eikä niiden tallenteita lähetetä osallistujille. Illan aikana käytössä oleva PowerPoint-esitys lähetetään pyydettäessä pdf-tallenteena osallistujalle.

DNA-illat verkossa korvaavat omissa tiloissamme järjestettävät DNA-illat. Iltojen tarkoituksena on tukea sukututkijoiden geneettistä sukututkimusta, antaa vastauksia peruskysymyksiin sekä auttaa testien tilaamisessa ja tulosten tulkitsemisessa. Suosittelemme osallistujia osallistumaan aiheeseen liittyviin verkkokoulutuksiin ja verkkosivuihin esim. www.kurrinsuku.net  tai kirjallisuuteen esim. Pirttivaara: Juuresi näkyvät, Suomen Sukututkimusseura: Johdatus geneettiseen sukututkimukseen tai Sjölund: Släktforska med DNA.